Hauskaa vappua 13576!

Vappu_900Vappuaattona Kuopio-Jukolaan ilmoittautuneiden määrä nousi ajankohtaan nähden ennätyslukemiin!

Jukolan viestin lopullinen osanottajamäärä kipusi ensimmäisen kerran yli 15000 Kytäjä-Jukolassa vuonna 2010. Seuraavana vuonna Salpa-Jukolassa määrä jäi hieman edellisvuodesta. Vuosina 2012 ja 2013, Vantaalla ja Jämsässä, ilmoittautuneiden määrät olivat ihan omassa sarjassaan – 16000 suunnistajan raja rikkoutui molempina vuosina.

Kuopio-Jukolaan ilmoittautuneita oli huhtikuun lopussa 13576. Niistä saadaan aikaan jo 1035 Venla- ja 1348 Jukola-joukkuetta. Suunnistajia on nyt 19 eri maasta.

– Aluksi tavoitteemme oli rikkoa 15000 suunnistajan kova raja, kertoo kilpailunjohtaja Jouko Kaihua,
– Mutta Jämsä-Jukolan jälkeen olemme uskaltaneet toivoa jopa 16000 osallistujaa. Nyt näyttää todella hyvältä.

Kuopio-Jukolan järjestelyt ovat kestäneet kuusi vuotta. Järjestäjät haluavat tarjota parasta mahdollista Jukola-laatua kaikille osallistujille. Työmäärä on ollut käsittämättömän suuri, mutta pian työt on tehty ja me kaikki saamme nauttia ainutlaatuisesta Jukolan hengestä kauniissa Järvi-Suomessa.

– Olen varma siitä, että koemme Kuopio-Jukolassa ”Veikeän kokemuksen ja lumoavan elämyksen”. Jukola palaa juurilleen täysin luonnonolosuhteisiin. Kilpailumaasto on kilpasuunnistukseen täysin uusi ja varmasti riittävän vaativa seulomaan maailman parhaan joukkueen. Harrastelijajoukkueillekin on luvassa ikimuistoisia ja nautinnollisia hetkiä, kilpailunjohtaja lupaa.

Kuopio-Jukolan ilmoittautuminen jatkuu normaalihinnoin 8.5. saakka. Ja sen jälkeenkin se on vielä mahdollista korotetulla osallistumismaksulla 5.6. asti.

Ilmoittatuneet 2014-4

« Takaisin

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti