Domnarvets GoIF hakee tänä vuonna tuplaa

Ruotsin Taalainmaalta tuleva Domnarvets GoIF on yksi suurimmista ennakkosuosikeista tämän vuoden Venlojen viestissä. Tiomilan voitto toukokuun alussa osoitti, että joukkueen on mahdollista uusia vuoden 2011 voitto, viime vuoden hieman heikomman esityksen jälkeen.

– Näytimme Tiomilassa, että meillä on joukkue joka voi seisoa kaikkein korkeimmalla korokkeella kilpailun jälkeen,  toteaa Emma Johansson.

Jämsään joukkue saapuu päivää ennen varsinaista kilpailua tutustuakseen tarkemmin paikalliseen maastoon. Ennakkoon naiset ovat tehneet tarkkaa taustatyötä perehtymällä muun muassa kilpailualueen vanhoihin karttoihin. Osa joukkuelaisista on myös leireillyt MM-maastoissa Vuokatissa.  Leireily ei ole kuitenkaan ollut valmistautumisessa välttämätöntä.

– Maastotyyppejä, jotka odottavat Venlojen viestissä ja MM-kilpailuissa, löydämme suureksi osaksi myös täältä kotimaisemista Taalainmaalta.

Venlojen viesti on Tiomilan ohella vuosittain tärkeä kilpailu myös Taalainmaalaisille. Jämsään joukkue tulee kokemaan niin suunnistuksellisia haasteita kuin nauttimaan korkeatasoisesta tapahtumasta.

-Nämä ovat kaksi arvovaltaisinta viestikilpailua ja molemmilla on yhtä tärkeä merkitys seuralle, Johansson päättää.

 

« Takaisin

Taustayhteisöt

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Suomen metsäkeskus
Suomen metsäkeskus

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät - Jukolan viesti

Osuusisännät - Venlojen viesti